22 +

godine iskustva i kvalitete

Dobrodošli u
Euro Lifting

Dobro došli u Euro Lifting, vašeg pouzdanog partnera u svijetu održavanja i ugradnje liftova, metalnih konstrukcija, te proizvodnje i ugradnje ALU i PVC stolarije. Naše putovanje započinje 2002. godine u Srebreniku, gdje smo napravili prve korake usmjereni na održavanje i ugradnju liftova. Od tada, naša misija je bila jasna: pružiti vrhunske usluge i proizvode koji odgovaraju potrebama i očekivanjima naših klijenata.

Vremenom, prepoznajući potrebe tržišta i koristeći prilike za rast, Euro Lifting je proširio svoju ekspertizu na područje metalnih konstrukcija. Ova evolucija omogućila nam je da dodatno diversificiramo naše usluge i ponudimo širi spektar rješenja našim klijentima.

Danas se ponosimo našom specijalizacijom u proizvodnji i ugradnji ALU i PVC stolarije renomiranog proizvođača Schuco.

Naša paleta proizvoda obuhvata prozore, vrata, žaluzine i roletne, sve dizajnirane da zadovolje estetske i funkcionalne potrebe modernog življenja i poslovanja. 

Naš tim stručnjaka posvećen je osiguranju izvrsnosti u svakom aspektu našeg poslovanja, od početne konsultacije do konačne ugradnje.

U Euro Liftingu, vjerujemo u snagu inovacija, kvalitetu rada i zadovoljstvo klijenata. Naš pristup je uvijek bio usmjeren na pružanje personaliziranih rješenja koja reflektiraju individualne potrebe i želje naših klijenata. Zahvaljujući tome, izgradili smo snažnu reputaciju u Srebreniku i šire, kao pouzdan partner u realizaciji projekata vezanih za liftove, metalne konstrukcije, te ALU i PVC stolariju.

Zahvalni smo na povjerenju koje su nam klijenti ukazali tijekom godina i obvezujemo se nastaviti s radom koji odražava naše vrijednosti i posvećenost izvrsnosti. Za sve dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte. Veselimo se prilici da surađujemo s vama i zajedno stvaramo bolje prostorne solucije za budućnost.

Statistika

Euro Lifting u brojevima

10000 +

zadovoljnih kupaca

100 %

22 +

godine iskustva

963 +

Uspješno sarađujemo sa renomiranim kompanijama

Denounce with righteous indignation and dislike men who are beguiled and demoralized by the charms pleasure moment so blinded desire that they cannot foresee the pain and trouble.

Latest Portfolio

Need Any Help? Or Looking For an Agent

Working Hours : Sun-monday, 09am-5pm
© 2022 Vankine. All Rights Reserved.