EXTE

EXPERT XT

Obitelj XT kutija raste. Exte EXPERT XT kutija s mogućnošću otvaranja unutara ili ispod je idealano rješenje za projekte renoviranja.

Kutija je kompaktna i ispunjava sve uvjete zahtjevnih kupaca, zauzima minimalni prostor za maksimalnu udobnost. Ugradnja integrirane komarice sada je još lakša, a uz univerzalne dijelove serije XT ugradnja postaje još jednostavnija uz opcije adproszorske ugradnje ili podfasadne ugradnje.

Expert XT pozornost poklanja uštedi energije i zaštiti okoliša što potvrđuje ispunjavanjem svih standarda iz Pravilnika za energetsku održivost iz 2014 godine.

EXTE

KLASIČNO RJEŠENJE ZA OBNOVU

Exte EXPERT XT je jednostana kutija sa komponentama koje pružaju rješenje za svaki zadatak renoviranja.

U klasičnom dizajnu poklopac za održavanje otvara se sa unutrašnje ili dojnje strane. To omogućuje najširi mogući pristup za održavanje roletni i unutarnjim dijelovima.

img

EXTE se fokusira na optimizaciju procesa montaže. S tri različita ležajna diska, naš inovativni koncept pogona nudi izuzetno jednostavnu ugradnju svih vrsta pogona.

img

Inženjering sustava EXTE roleta postavlja nove standarde u pogledu nepropusnosti zraka. S našim opcijskim brtvenim umetkom u naslonu Expert XT lako možete zadovoljiti stroge francuske CSTB zahtjeve.

img

EXTE-ov sistem spajanja i podjele predstavlja novu eru modularnosti u sustavima okidača. Naši dijelovi s dvostrukom glavom dizajnirani su na takav način da se lako mogu priključiti u kutiju.

img

EXTE je razvio pouzdano rješenje za prevjes kutije koje jamči maksimalnu stabilnost i preciznost. Korištenje potpuno zatvorenih razdjelnih ležajeva osigurava da se šipke roleta sigurno vode i da nije moguće bočno kretanje u područje prevjesa.

EXPERT XT

PODŽBUKNA KUTIJA

EXPERT XT idelna je i kao podžbukna kutija na novogradnjama. Poklopac za održavanje koji se nalazi sa donje strane omogućava vam potpuno oblaganje unutarnje i vanjske strane žbukom.

Kada se koristi kao podfasadna EXPERT XT sistem nudi nekoliko vrsta adaptera od aluminija i plastike koji se mogu zašarafi ti sa strane kada je kutija podfasadna, što omogućuje lakše postavljanje fasade. Sa otvaranjem sa donje strane ne postoji rizik spadanja izolacije koja je fi ksirana.

Sve ovo omogućuje rad na mjestu instalacije. Kod otvaranja i revizije unutrašnjosti kutije poklopac sa donje i unutarnje strane neće u potpunosti ispasti što ovu kutiju čini lakšom za renoviranje.

Korištenjem renolit folija u raznim bojama EXTE omogućuje ugradnju kutije u više od
130 boja po narudžbi.

Širokom paletom boja plastičnih profila izlazi se u susret svim zahtjevnima kupaca u vidu boja i estetike.

Kako bi obskrbili svoje kupce Exte je naučio nove vještine i uveo novi potpuno automatizirani sustav koji omogućuje isporuke manjih količina profila kutija u raznim bojama po narudžbi. Na taj način možemo pružiti brzi odgovor na vaše specijalne zahtjeve.pružiti i skraćujemo vrijeme od narudžbe do isporuke.

Exte kutijom EXPERT XT također može ispuniti neobične zahtjeve kupaca. All-round sistem folija u boji dozvoljava nam savršenstvo za osjetila u punom spektru boja. Exte zadovoljava sve projektne zahtjeve kako iznutra tako i izvana. Kod renolit dekor boja važno je naglasiti kako unutarnje stranice kutije ostaju nepromijenjene i bijele jer se folija aplicira izvana. Isto tako i na vodilicama roletne folija se aplicira s vanjske strane i to u odgovarajuću navedenu boju okvira.
Denounce with righteous indignation and dislike men who are beguiled and demoralized by the charms pleasure moment so blinded desire that they cannot foresee the pain and trouble.

Latest Portfolio

Need Any Help? Or Looking For an Agent

Working Hours : Sun-monday, 09am-5pm
© 2022 Vankine. All Rights Reserved.