Schüco

AWS 75.SI+

Aluminijumski prozorski sistem Schüco AWS 75.SI+ nudi izvanrednu toplotnu izolaciju sa karakteristikama sličnim onima kod drvenih prozora.

Ali sa izvanrednim prednostima aluminijuma: trajnost i stabilnost, uska vizuelna površina kao i raznolik dizajn – izvodljiv u velikim transparentnim formatima.

Sa dubinom profila od 75 mm prozorski sistem je višestruko primjenjiv i može se lako kombinovati sa proizvodnim programom vrata firme Schüco.

Sigurno! Najbolji ALU profili na tržištu.

Zahvaljući Schüco patentu, poboljšana je izrada izolacije utora ostakljenja i izgleda kao da je jedan komad. Ovo otklanja potrebu za dugotrajnim, ručnim koracima i smanjuje vrijeme instalacije.

Schüco AvanTec SimplySmart okov osigurava fleksibilnost, jednostavnost i intuitivnost.

Schüco AWS sistemi

Schüco TipTronic

Schüco okov je prva generacija mehatroničkih okova (okov na motorni pogon) koja kombinuje sigurnost do RC2, automatizaciju objekta i dizajn.

Upravlja se pomoću pojedinačnih pogona, dok se nagibom upravlja preko zasebnog lančanog pogona.

Prozorom možete upravljati putem daljinskog upravljača ili mobilnog uređaja.

Boje i ručkice

Schüco okov je prva generacija mehatroničkih okova (okov na motorni pogon) koja kombinuje sigurnost do RC2, automatizaciju objekta i dizajn. Upravlja se pomoću pojedinačnih pogona, dok se nagibom upravlja preko zasebnog lančanog pogona.

Prozorom možete upravljati putem daljinskog upravljača ili mobilnog uređaja.

Denounce with righteous indignation and dislike men who are beguiled and demoralized by the charms pleasure moment so blinded desire that they cannot foresee the pain and trouble.

Latest Portfolio

Need Any Help? Or Looking For an Agent

Working Hours : Sun-monday, 09am-5pm
© 2022 Vankine. All Rights Reserved.